feedback

PoliticALL

Conceptul de #EducarePrinInformare este central misiunii Asociației Umaniste Române încă de la fondarea acesteia. Într-o eră în care eforturile de dezinformare au devenit din ce în ce mai sofisticate, considerăm că informarea corectă din surse credibile reprezintă un element indispensabil cetățeniei active și un garant adițional al democrației. Din acest motiv, în 2009, a fost lansată publicația independentă PoliticALL, cel  mai de durată proiect al asociației noastre. Înființat din dorința de a facilita conceptul de #EducareprinInformare, proiectul își propune să prezinte în mod obiectiv, exact și etic cele mai importante evenimente internaționale cu impact socio-politic. De-a lungul celor 13 ani de activitate, redacția PoliticALL a fost alcătuită din mai mult de 50 de voluntari, care au contribuit la realizarea rezumatelor zilei și analizelor detaliate. 

În anul 2020, proiectul s-a extins prin promovarea și adaptarea conținutului jurnalistic pe pagina de Instagram, urmărită de mai bine de 700 de persoane, în timp ce pagina de Facebook a proiectului are peste 3000 de urmăritori. Adaptarea conținutului și specificului acestuia prin elemente de grafică interactivă permite adresarea unui număr mai mare de tineri. 

În anul 2021, activitatea redacțională a fost completată de crearea unui newsletter săptămânal, numit ,,Jurnalul geopolitic”, ce reprezintă o sinteză a celor mai importante evenimente din politică internațională a ultimei săptămâni. 

 

Contact

Calea Serban Voda, nr. 28, Bucharest, Romania
Email: contact@asociatiaumanista.ro
facebook instagram

Blog Posts

Disclaimer

Important: This site has been setup purely for demonstration purposes and all the content are designed to showcase the U-DESIGN WP theme as it could look on a live site.
All images are copyrighted to their respective owners.